Salon Shine, Pure Skincare

Bruiloft

Je gaat trouwen!! Van harte gefeliciteerd. Op deze speciale dag wil je er ook extra speciaal uitzien. Met de juiste make-up en professioneel gestyled haar voel jij je extra bijzonder. Mijn schoonzusje Petra van Dokkum heeft veel ervaring met het verzorgen van bruidskapsels en ik zal zorgen voor je bruidsmake-up. Ik werk met het merk Cent Pur Cent, dit is een minerale make-up. Deze make-up blijft de hele dag mooi zitten en voelt niet aan alsof je make-up op hebt.

Proefsessie bruidsmake-up en bruidskapsel

Ongeveer 4-6 weken van te voren zullen we een proefsessie bruidsmake-up houden in de salon en voor je bruidskapsel ga je naar Petra haar salon. (We wonen op loopafstand van elkaar.) Tijdens de proefsessie bespreken we wat jouw wensen zijn en hoe je dag eruit zal zien. Het is handig als je van tevoren kijkt naar wat voor stijl je graag zou willen qua make-up en kapsel.

Shine Bride Arrangement

Om je huid in goede conditie te hebben op de dag zelf en om even lekker te ontspannen in alle drukte van het organiseren, is het fijn om 2 weken voor de bruiloft langs te komen voor een gezichtsbehandeling.

Daarom heb ik speciaal voor jou een bruidsarrangement:

·        4-6 weken van te voren de proefsessie

·        2 weken van te voren een gezichtsbehandeling

·        Op de grote dag zelf komen wij naar jouw huis om je bruidskapsel en bruidsmake-up te verzorgen.  

Uiteraard kunnen wij ook je bruidsmeisje(s), vriendin(nen) en daggast(en) voorzien van make-up en haarstyling. Dit bespreken we ruim van te voren zodat iedereen op de dag zelf op tijd klaar is.

Prijzen:

Feest make-up (daggast bruiloft) €40,-
Bruidsmake-up* €99,-
* proef make-up, make-up op de dag zelf

Shine bride arrangement:
Shine bride behandeling extra + bruidsmake-up €139,-
Shine bride behandeling deluxe + bruidsmake-up €149,-

Bruidskapsel inclusief proefkapsel €75,- (voor familie/daggasten €40,-)

Behandeling Extra 60 min

Huidanalyse, oppervlakte reiniging met borstelapparaat, peeling, oneffenheden verwijderen, epileren, masker (tijdens het inwerken van het masker ontvang je een heerlijke ontspannen handmassage), gezichtsmassage doormiddel van intensieve lotion vol voedingsstoffen, dagverzorging. 

Behandeling Deluxe 75 min

Huidanalyse, oppervlakte reiniging met borstelapparaat, peeling, oneffenheden verwijderen, epilerenmasker (tijdens het inwerken van het masker ontvang je een heerlijke ontspannen handmassage), ampul, peel-off masker, uitgebreide gezichtsmassage doormiddel van intensieve lotion vol voedingsstoffen, dagverzorging.

Algemene voorwaarden

– Alle tarieven zijn exclusief reiskosten van € 0,19 per kilometer, berekend vanaf postcode 1619  

– Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de opdrachtgever. 

– De afstand wordt berekend met de ANWB routeplanner (snelste route).