Salon Shine, Pure Skincare

Voordat ik mijn salon ben begonnen heb ik grondig onderzoek gedaan naar de verschillende producten en de ingrediënten die erin zitten. 

DR. BAUMANN is geschikt voor ieder huidtype:

Producten van DR. BAUMANN bevatten uitsluitend natuurlijke, huideigen ingrediënten. Hierdoor zijn ze ook geschikt bij allergie- of eczeemklachten, die veroorzaakt kunnen worden door verkeerde huidverzorgingsproducten.

De producten bevatten dus geen:

  • Parabenen en andere conserveermiddelen
  • Parfums, lanoline en andere allergenen
  • Dierlijke ingrediënten
  • Overbodige vulmiddelen
  • Huidafsluitende minerale oliën

Ze zijn dan ook geschikt voor ieder huidtype: droge huid, vette huid, schilferige huid, en ook bij huidklachten zoals eczeem, rosacea of dermatitis. De producten zijn zelfs voor tere babyhuidjes goed te gebruiken, omdat ze zo mild en verzorgend zijn.

Waarom ik zo graag met DR. BAUMANN werk:

De producten bevatten dus uitsluitend biologische, bionome (huideigen en huididentieke) ingrediënten. Ze werken perfect samen met jouw huid. Daarnaast is van alle ingrediënten wetenschappelijk aangetoond dat ze écht werken. Deze producten doen wat ze beloven.

Wat ze dan bieden?

  • Effectieve anti-aging, ze helpen om huidveroudering tegen te gaan. Anti-aging voorkomt uiteraard niet dat je ouder wordt, maar het helpt wél om zichtbare huidveroudering te beperken. Met goede anti-aging producten blijft de huid langer stevig en soepel. 
  • Diepe hydratatie van de huid door middel van het gebruik van liposomen.
  • Zichtbare huidverbetering bij klachten als rosacea, eczeem, couperose en acné

DR. BAUMANN heeft 3 verschillende lijnen:

DR. BAUMANN SkinIdent:
In plaats van de plantaardige natuurlijke oliën en werkstoffen die in de andere productlijnen worden gebruikt, worden er in de SkinIdent lijn 100% huididentieke natuurlijke vetstoffen en werkstoffen gebruikt. Het is een dermatologisch feit dat huididentieke stoffen nooit een allergische reactie kunnen uitlokken. Ze zijn daarom de ultieme garantie voor een levenslange verdraagbaarheid en een gezonde huid. SkinIdent is op dit ogenblik wereldwijd de eerste en enige huidverzorgingslijn die uitsluitend is samengesteld uit huididentieke ingrediënten en vitamines.

DR. BAUMANN Classic:
Een samenstelling met huididentieke en huidgelijkende ingrediënten, waaronder meervoudige liposomen, ceramides, vitamines en natuurlijke plantaardige oliën zoals teunisbloemolie, jojobaolie, sheabutter en macadamiaolie. 

BeauCaire:
Evengoed 100% natuurlijke ingrediënten maar dan lager geconcentreerd, op basis van plantaardige basisolie: palmolie, een perfect prijsalternatief.