Salon Shine, Pure Skincare

 

Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent poeders bestaan uit de meest pure en natuurlijke mineralen. Om deze kwaliteit te garanderen worden de grondstoffen uitvoerig getest waardoor de producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Kort samengevat: Cent Pur Cent vindt dat elke vrouw zich HIP, HEALTHY en HAPPY in haar vel moet voelen.

Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

  • 100% Natural

De producten zijn zo natuurlijk mogelijk dit wil zeggen dat ze geen schadelijke stoffen bevatten zoals kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet-natuurlijke oliën en talk.

  • 100% mineral

De poeders van Cent Pur Cent bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica wordt er ook gebruik gemaakt van titanium, ijzer en zink.

  • 100% hypoallergenic

Door de natuurlijke bestandsdelen van Cent Pur Cent is de make-up uiterst gezond voor je huid. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van mee-eters, acné, of een droge huid. Omdat er geen chemische bestanddelen worden toegevoegd, is de kans kleiner op allergische reacties.

  • 100% puur

Door de pure samenstelling van de producten kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Een dun laagje zorgt al snel voor een frisse, natuurlijke verzorging én schoonheid! Vrouwen die graag een volledig gedekte huid willen, kunnen werken met de liquid foundation of brengen gewoon een extra laagje loose foundation aan. Zelfs dan raken je poriën niet verstopt en je huid niet uitdroogtDoor het niet toevoegen van chemische bestanddelen is de kans op allergische reacties kleiner dan bij klassieke make-up.

  • 100% cruelty free

Cent Pur Cent is  diervriendelijk


4 sterke natuurlijke ingrediënten!

Maar wat doen deze stoffen met je huid? 

  • Titanium

Titanium zorgt voor de grootste dekking, maar zorgt ook voor een instant SPF factor tussen de 15 en 20. Titanium wordt benoemd als één van de meest efficiënte ingrediënten als zonbescherming.

  • IJzer

IJzer is een natuurlijk element en zorgt, door de verbranding op bepaalde temperaturen, voor de mooie kleuren. IJzer is eigenlijk een natuurlijke kleurstof.

  • Mica

Mica is een mineraal en wordt verkregen door het op een zorgvuldige manier van de rotsen af te schrapen. Deze rotsgebergten komen voor in landen als Peru.

  • Zink

Zink werkt helend en verzacht de huid. Het haalt de roodheden weg en is dus ideaal voor een huid met irritaties. Dit ingrediënt vermindert en minimaliseert ontstekingen van de huid.


Bron: Caroline Rigo van Cent Pur Cent

VISAGIE 

Feest make-up 
Bruidsmake-up* 
* proef make-up, make-up op de dag zelf, incl. lippenstift

Shine bride arrangement:
Shine bride extra + bruidsmake-up 
Shine bride deluxe + bruidsmake-up

Make up advies

Voor afspraken op locatie worden reiskosten €0,19 p/km berekend